Iz razgovora sa mnogima od Vas, i slušajući mnoge priče starih i mladih, slobodnih i zauzetih, bogatih i siromašnih videla sam šta je ono što Vama treba, što Vam može ulepšati život i što  Vam može omogućiti da kvalitetnije provedete Vaše vreme - sami ili sa voljenom osobom.

 

Zato je i nastao Vitality centar, Vaš porodični centar.

 

Osnivač centra je dr Mirka Stanojević, lekar opšte prakse, sa radnim iskustvom u državnoj praksi kao lekar i u apotekama kao stručni saradnik. Tim je odabran, mlad, pun energije, entuzijazma, i volje za radom.

 

Tim Vitality centra sačinjavaju stručnjaci užih specijalnosti (defektolog-surdoaudiolog, psiholog, lekari, medicinske sestre, pedijatrijske sestre-vaspitači, fizioterapeut, gerontodomaćice) koji prolaze kroz strog selektivni proces i psihološke testove (test ličnosti, opšte informisanosti). Uredni psihološki testovi, zdravstveni rezultati i ispunjena regulativa su preduslov da nekog angažujete da Vam pomogne u kući.

 

Cilj nam je da budemo lideri u oblasti pružanja usluga u Vašim domovima, u kojima se osećate najprijatnije, da imate više slobodnog vremena za sebe i Vaše ukućane,  da Vam pomognemo u zadovoljavanju svakodnevnih životnih potreba, da odložimo ili sprečimo starijim osobama smeštaj u institucije,da ispunimo sve Vaše zahteve i Vaša očekivanja.

dr Mirka Stanojević, doktor medicine

OSNIVAČ: dr Mirka Stanojević

doktor medicine