Budući da je starost u porastu, i da je neminovna, da ima posledice, Vitality centar je tu da Vam pruži celokupnu socijalnu i zdravstvenu podršku i zaštitu. Činjenica je da se svaki čovek najprijatnije oseća u svom okruženju. U ovoj borbi za egzistencijom, bez obzira na ljubav Vaše dece a njihove nemogućnosti da Vam ikako izađu u susret,mi smo tu da Vam pružimo celokupnu pomoć, brigu i negu koju poželite i odložimo ili sprečimo Vaš smeštaj u različite institucije.

 

Kako bi Vam pomogli u procesu donošenja odluke i odabiru osobe, usluge su definisane prema specifičnosti potreba:

 - pomoć u obezbeđivanju ishrane, nabavke namirnica, sanitarno ispravnih i gotovih obroka, izbalansiranih u skladu sa Vašim potrebama,
 - održavanje higijene Vaših domova,
 - zagrevanje prostorija,
 - kontrola prilikom uzimanja lekova,
 - pomoć pri kretanju, odlasku do toaleta, higijena tela,
 - zadovoljavanje socijalno-kulturnih potreba (razgovori, razumevanje, obezbeđivanje novina, knjiga, socijalnih kontakta, plaćanje računa, organizovanje različitih putovanja),
 - posredovanje u obezbeđivanju različitih vrsta usluga (frizer, električar, vodoinstalater, manikir-pedikir, masaže i fizikalna rehabilitacija nakon cerebrovaskularnih inzulta i povreda ekstremiteta),
 - obrada dekubitusa, rana, aplikovanje katetera,
 - nadzor lekara, redovna kontrola krvnog pritiska, šećera u krvi, masnoća u krvi, pregled srca, pluća, abdomena, saveti lekara. 
 
Usluge mogu biti stalne po ugovoru i povremene po potrebi u vidu paketa sa popustom. Usluge povremene pomoći se plaćaju nakon realizacije istih.
 
Ako se odlučite za bilo koju od ovih usluga potebno je da popunite upitnik na sledećoj strani:
 
ili da popunite dole postavljeni upitnik i pošaljete na mail pomocukuci@vitality.rs kako bi Vam poslali osobu koja će zadovoljiti Vaše kriterijume:
Druzbenica
Gerontodomacica

Onog momenta kad se odlučite za nas, u početku će radnik biti u pratnji vizora. Svaki naš klijent dobija karton rada u kome se vodi evidencija dnevnih aktivnosti radi unapređenja kvaliteta usluga.