Vitality centar Vam pruža odabir kvalitetnih i stručnih osoba koje će Vam besprekorno pomoći oko čuvanja, brige i nege Vašeg zdravog ili bolesnog deteta (dece) ili deteta sa posebnim potrebama. Sve naše usluge se zasnivaju na stimulaciji intelektualnog, emocionalnog i socijalnog razvoja Vaših mališana, zalaganju na zdravom načinu ishrane. 

Kako bi Vam pomogli u procesu donošenja odluke, i odabiru osobe, usluge su svrstane na osnovu specifičnosti potreba.

Animatori

 

One vode računa o Vašim mališanima po potrebi u Vašem prisustvu dok Vi imate druge obaveze ili kad želite da odete sa partnerom na jednu večeru, u bioskop i posvetite vreme jedno drugom. One animiraju Vaše mališane, odvode i dovode od kuće do vrtića, škole, kreativne radionice pri čemu poštuju Vaš dnevni red, pravila, disciplinu, prilagođavajući se mališanima.

Babysiter

Dadilje

 

One su najtraženija usluga. Svojim iskustvom, kreativnim radom razvijaju maštu i talenat kod Vaših mališana. Tu su da ih edukuju, pomažu im oko izrade domaćih zadataka, pomažu oko adaptacije na obaveze u školi, uče ih poštovanju starijih, osnovnom bontonu i manirima, zdravoj hrani.

 

Dadilje su savršen izbor za zaposlene roditelje čiji su mališani predškolskog i školskog uzrasta.

Dadilja

Onog momenta kad se odlučite za nas, u početku će radnik biti u pratnji vizora. Svaki naš klijent dobija karton rada u kome se vodi evidencija dnevnih aktivnosti radi unapređenja kvaliteta usluga.

Usluge mogu biti stalne po ugovoru ili povremene u vidu paketa sa popustima. Usluge povremene pomoći koriste roditelji po potrebi, jer im dinamika obaveza tako nalaže, u slučaju kad se dete razboli pa nema ko da vodi brigu o njemu. Plaćanje se vrši po realizaciji usluge.

 

U slučaju da mališani imaju smetnje u govoru, sluhu, koncentraciji, pažnji, pamćenju, motivaciji, socijalizaciji, autistične elemente, hiperreaktivni sindrom ili dete ima temperaturu, kašlje na raspolaganju Vam stoje stručnjaci užih specijalnosti:

 

 - dip. defektolog-oligofrenolog Biljana Brkić.,
 - dip. psiholog Ana Đorđević,
 - aps. psihologije Branka Đokić.,
 - dip. doktor medicine Mirka Stanojević. 

Ako se odlučite za bilo koju od ovih usluga potebno je da popunite upitnik na sledećoj strani:

Upitnik za pomoc oko dece

 

ili da popunite dole postavljeni upitnik i pošaljete na mail pomocukuci@vitality.rs kako bi Vam poslali osobu koja će zadovoljiti Vaše kriterijume: